PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

ORGANIZAŢIA JUDEŢEANĂ TELEORMAN

 

19.04.2019

Comunicat de presă

Noaptea, ca hoții!

 

             Mergând pe principiul că hoțul strigă hoții, cei de la USR+PLUS au furat startul în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. După ce s-au chinuit să adune ceva simpatie politică, pozând în victime, ba că sunt împiedicați să se înregistreze ca alianță, ba că le-au fost vandalizate corturile sau că sunt ținta unor campanii de dezinformare, au trecut la ofensivă. Au lansat tot felul de acuzații și au depus sesizări la birourile electorale. Iar acum, Alianța 2020 USR+PLUS încalcă legea cu bună știință, răspândind în spațiul public materiale electorale, interzise în această perioadă de precampanie. Sub sloganul „Fără hoție ajungem departe”, își îndeamnă potențialii alegători: „Votează-ne pe 26 mai!”. O bună parte din pliante au fost distribuite la adăpostul întunericului, după lăsarea serii, ceea ce ne îndreptățește să afirmăm că au făcut-o noaptea, ca hoții.

             Dezavuăm astfel de comportamente și invităm actorii politici la o competiție corectă, în care cel mai puternic să învingă. Totodată, ne exprimăm convingerea că atât Biroul Electoral Județean și Biroul Electoral Central, cât și Autoritatea Electorală Permanentă își vor face datoria și vor sancționa orice derapaj și încălcare a legii.

              Facem precizarea că, deși ne aflăm pe poziții adverse, înțelegem graba celor de la USR+PLUS. Înțelegem că, din păcate pentru ei, dincolo de fricțiuni interne și demisii, au început să-si piardă candidații. Așa că, în atare condiții, nu se știe cât de departe vor ajunge. Sau cu cine.

PSD Teleorman

 

 

 

 

 

 

482total visits,1visits today


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *