Gest superb: DIPLOMĂ de EXCELENŢĂ pentru profesorul Stelian Piele!


Stelian Piele, în prezent – pensionar, a fost unul dintre cei mai iubiţi profesori din Fântânele – o comună dunăreană (care se învecinează cu Zimnicea – punctul cel mai de sud al ţării), cu o populaţie de numai 1700 de locuitori.

Un profesionist desăvârşit şi foarte apropiat de elevii săi, dar şi un manager de calitate în perioada cât a fost director al Şcolii Generale cu clasele l-Vlll, Stelian Piele a demonstrat, pe lângă alte calităţi, inclusiv faptul că se poate face performanţă chiar într-o comună cât un sătuc.

În anii 2002 şi 2004, profesorul-antrenor a câştigat cu echipa de handbal (băieţi) a şcolii campionatul pe judeţ şi pe zonă (la Buftea), ajungând cu ambele echipe în finala pe ţară, finale care au avut loc la Suceava, respectiv la Brăila. O performanţă uluitoare. Remarcabilă!

În ziua sfântă a Paştelui, sâmbătă – 29 aprilie, Domnul Profesor a avut parte de o surpriză care, cu siguranţă, îi va marca existenţa. Campionii, acum bărbaţi în toată firea, cu familii şi copii, s-au adunat în curtea şcolii ca pe vremuri şi l-au rugat pe mentorul lor sa-i arbitreze! Mulţi dintre ei sunt plecaţi în ţară sau la muncă, în străinătate (Italia, Spania). La sfârşitul meciului, Stelian Piele a primit din partea băieţilor o cupă şi o Diplomă de Excelenţă. Emoţionant. Felicitări, Profesore! Felicitări, băieţi!

2430total visits,2visits today


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *